Winter 2014 Hacklab

From HacktionLab: A UK-wide network tech-activists providing meet-ups, events, workshops, national skillshare gatherings and hacklabs
Revision as of 12:22, 8 September 2014 by MikeHarris (talk | contribs) (Created page with "__NOTOC__ <div class="leftColumn"> <big> ;What: Winter 2014 HacktionLab gathering ;Where: [http://www.1in12.com/ 1 in 12 Club], 21-23 Albion Street, Bradford, BD1 2LY [http:/...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search


What
Winter 2014 HacktionLab gathering
Where
1 in 12 Club, 21-23 Albion Street, Bradford, BD1 2LY map
When
Saturday 15th and Sunday 16th January 2014 (arriving Friday evening or Saturday morning)
Cost
Recommended donation £10-£20 for the weekend.
Food
Vegan food on Saturday and Sunday is included, though we go out for dinner on Saturday night to sample a authentic Bradford curry.

If you're planning on coming and fancy letting us know of your dietary requirements, add your name to this list. To get involved in the next HacktionLab or future gatherings get in touch via the mailing list.

Agenda ideas

Please contribute gender ideas here, or bounch them around on the Mailing List.

Main session ideas

Here's the agenda/minutes as they unfold

  1. Privacy Workshop - talk on recent events and then workshop on getting GPG, Tor, I2P, Tails, etc up and running.
  2. Let's hack the 1in12's web site into shape
  3. Left tech - there's a lot of left-behind tech kicking around at the 1in12. Is it any user? What's it for? Has someone a use for it?
  4. BarnCamp 2015 planning and ideas

Running throughout

  1. Add content to the new HacktionLab website (details to follow)

Are you coming?

The lovely people at the 1 in 12 club need to have a rough estimate of numbers so they buy enough carrots and other food to go round. There's a table here that you can use to reserve your carrot.

Hacklab 2012.png

Suggested timetable

This is a draft timetable. If you don't like it, change it! However, I thought it was better to have some kind of structure within which to work. A couple of points to note are that: workshops are 1 1/4 hours (75 minutes); they can take up two slots - with a break in the middle; and, there are lots of breaks! This is to allow for socialising, networking, and over-running workshops!

Friday

Arrive.

Quiet night drinking (don't get too drunk - we start early on Saturday morning!)

Bed.

Saturday

09:30 Introduction to the weekend / Ground Rules / get wireless connection working

10:00 Introductions / What have we been up to / What are we planning on doing in the near future ?

10:45 BREAK (30 minutes)

11:15 Workshop session 1.


12:30 LUNCH (90 minutes)


14:00 Workshop 2

15:15 BREAK (30 minutes)

15:45 Workshop 3

17:00 BREAK (15 minutes)

17:15 Summary of the day / feedback session

18:00 Finish / evening activities....

Sunday

10:00 Workshop 4

11:15 Break (30 minutes)

11:45 Workshop 5


13:00 LUNCH (60 minutes)


14:00 Summary / feedback / goodbye session

15:00 Finish